Marbella Camp 9-14 Maj – 2018

Hej fina läsare!

Nu släpper jag ett nytt datum för en träningsresa till Marbella och det är den 9-14 maj 2018. Glöm dock inte bort att jag erbjuder dessa camp året om och när man vill på önskemål genom mail då jag är bosatt i Marbella och jobbar med detta på fulltid. Så vill man komma i mindre grupper som tex med en vän eller ensam så går det. Jag har precis haft 2 tjejer från Sverige i en vecka och vi har haft en riktig grym sol och träningsvecka och båda åkte hem med träningsvärk från topp till tå.


Så vill du joina min resa i Maj så är det dags att du bokar upp din plats redan nu. Tips är att göra det och köpa flygbiljetten rätt omgående efter anmälan då dom är som billigast om man bokar i god tid. Flygplatsen heter Malaga om ni vill kika efter biljetter och vad de kostar.

Marbella Träningspaket – 9950kr för 5 dagar (flyg ingår ej)

 • Boende i Quartiers La Hacienda Benahavis
 • Transfer till och från flygplatsen
 • Frukost, lunch, middag + snacks + vatten + proteinshakes + frukt
 • Träning – 2 pass om dagen. Morgonpass och eftermiddagspass (Crossfit) Vi kommer ha en heldag på välkända Mikes Gym också samt ett pass med ren olympiska lyft.
 • Transport till/hem på alla träningspass eller aktiviteter vi gör.
 • Tillgång till vattensport samt solstolar

Mer utförlig schema anpassas och kommer närmre inpå när jag vet antalet deltagare men oroa er inte ni kommer få all tid för träning och även lite relax och sol och bad. Så detta är ett all inklusive paket där precis ALLT ingår.

För mer bilder och information om mina resor kika HÄR

MISSA INTE DETTA TILLFÄLLE! IN OCH ANMÄL ER –> HÄR


Hey Guys!

I am now releasing a new camp in Marbella in May (9-14th) that you can sign up for and this is of course a Crossfit camp. However, don’t forget that I do also take request all year around for camps if you want to come alone or with friends/smaller groups since I work with this full time and live here in Marbella. Please send me an email if you are interested in choosing your own dates that you want to come –> katti@nspirit.eu

The airport is Malaga if you want to check for flights and see how much it costs. The sooner you book flights the cheaper they normally are.

I have just had my September camp and we had a great week and I can bet that the girls went back home pretty sore and happy. 

THE CAMP – 5 days to a cost of 1050 Euro (9950kr and flight is not included)

Includes :

 • Accommodation in luxury apartments in Benahavis 
 • Transfer from/to airport
 • Breakfast, Lunch and Dinner + snacks, water, fruit and proteinshakes
 • Full training access – Beach training, Crossfit Marbella, Weightlifting class, M13 Gym, Mikes Gym (2 sessions per day)
 • Transfer to/back to beach and all the activities we do
 • Access to water sports and sun beds. 

A full schedule will be set when we get closer to the camp but there will be lots of time for training, relax and sunbathing. So if you want to combine a sunny vacation with training and meeting new people and just having the best days ever – THIS IS THE CAMP FOR YOU!

Make sure to grab a spot by sending me an email (katti@nspirit.eu) and put the topic “Marbella Camp May 2018” and if you want to read more about my camp and see more pictures click HERE

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *