En liten paus 

Hej underbara Ni! 

Jag har inte varit mig lik på bloggen på ett bra tag och utan att komma med en massa ursäkter så ville jag egentligen bara säga att har känt och känner för att ta en liten paus med just bloggen och skrivandet ett tag vilket är anledning till att jag inte skrivit ett inlägg på länge.

Ni är mitt största driv och en av de största anledningar till varför jag älskar att blogga men ibland kommer motivationen, livet o andra saker i vägen. Och just nu försöker jag leva livet och bygga mitt liv här i Spanien och fokusera på att egebtligen bara må bra. Och då blir skrivandet lite mindre viktigt ibland. 

Så för ett litet tag, jag vet inte hur länge så hittar mig på Instagram för jag tänker inte försvinna eller sluta med det jag håller på med ☺️❤️

Hoppas ni vill följa mig där tills skrivandet kommer tillbaka. 

Kram 

2 Comments

  1. <3

  2. Kul att ni provade surfing 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *