Marbella Träningspaket

Vill ni åka till Spanien och fantastiska och populära Marbella för att njuta av sol, bad, god mat, fint och lyxigt boende samt träning så erbjuder jag träningspaket som jag kombinerat ihop. Det kan vara rätt dyrt att boka boende, hyra bil, betala engångsavgifter på alla Crossfit ställen man vill besöka, träna på Mikes Gym samt äta bra mat.

Genom mina kontakter här så har jag kombinerat ihop träningsresor till Marbella men man kan även köpa dessa paket när det passar en själv och åka lite när man vill då jag är bosatt här nuförtiden just för detta. Så jag har liksom styrt ihop så du får 2 pass om dagen, bo riktigt fint, all mat och transfer så att du kan njuta av detta utan att betala onödigt mycket.

Marbella Träningspaket – 9950kr för 5 dagar

  • Boende i Quartiers Benahavis hemsidan HÄR
  • Transfer till och från flygplatsen
  • Frukost, lunch, middag + snacks + vatten + proteinshakes + frukt
  • Träning – Full tillgång till tränings, 2 pass om dagen. Morgonpass på stranden vid Beach House Marbella och fem/kvällsträning på Crossfit Marbella. Träning på Mikes Gym, M13 Gym samt Vattensport på stranden.
  • Transport till/hem på alla träningspass eller aktiviteter vi gör.

Intresse anmäls till mig per mail katti@nspirit.eu med önskat datum eller om ni vill anmäla er till befintliga Camp datum som jag har ute. Just nu har jag ett i slutet på Sept.


Marbella training package

I offer training packages to Marbella where you can travel and enjoy the sun, bathing, good food, luxurious accommodations and full training access (2 sessions per day) + transport. So you don’t need to spend anything when you get here. I know how expensive it can be to book all of these things separate so that is why I have always wanted to offer something like this to my followers and readers since this is how I more or less live my life. 

So I have a training package where you can more or less pick the date that you want to get here to Marbella.

Cost of the package is 9950 SEK (Swedish) so about 1040 Euro

Includes :

  • Accommodation in luxury apartments in Benahavis – website HERE
  • Transfer from/to airport
  • Breakfast, Lunch and Dinner + snacks, water, fruit and proteinshakes
  • Full training access – Beach training, Crossfit Marbella, M13 Gym, Mikes Gym (2 sessions per day)
  • Transfer to/back to beach and all the activities we do

If you are interested to know more and set a date just email me at katti@nspirit.eu. I have one camp on Sept 27th but you can pick and choose whenever you want to come since I live here and offer this all year. 


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *