Hej Spanien

Hej min älskade läsare! Det var ett tag sedan som jag skrev ett riktigt blogginlägg. Finns många anledningar till det men den största har varit just om det jag skrev om för någon vecka sedan med Försäkringsbolaget som totalt sänkt mig. Nästan till den punkten att jag tack vare dom idioterna känner att jag vill gömma mig och nej det får faktiskt vara nog.

Förutom den tråkiga händelsen så kan jag väl mer eller mindre säga att jag bosatt mig i Spanien nu. Ni har väl sett att jag är i Marbella men jag är inte här för semester utan för att bo och jobba och då med just paketera ihop träningsresor hit. Jag har mina första som kommer den 27 sept vilket är så skoj!

Här i Marbella behöver man verkligen en bil för att ta sig lätt omkring och jag har precis skaffat mig min egen bil här nu. Inte köpt en egen utan hyrt en på långtid. Hyra bil här per dag blir svindyrt om man är här mer än 2v.  Jag bor hos en vän fram tills att jag får min egen lgh någonstans i mitten på September. Under högsäsong är det mer eller mindre omöjligt att hyra en lgh till ett rimligt icke turist pris.

Mina dagar just nu handlar mest om träning och sol och bad och äta massa gott och njuta av livet och sommaren här. Jag jobbar dagligen med just saker och ting som har med träningspaket jag erbjuder och lite andra jobb. Jag tränar ett pass på morgonen/mitt på dagen på the beach house vid stranden och vid tillfälle ett kvällspass på Crossfit Marbella. Jag har sedan jag kommit hit inte följt någon programmering utan mest velat träna för att må bra och all träning är bra för mig just nu. Så fort högsäsongen lägger sig här så kommer det finnas mer tid att köra lyftning igen på en Box. Går inte att lyfta och så på samma sätt på stranden. Men att woda i 35 grader mitt på dagen är ju en helt annan femma. Den utmattningen man känner är helt brutal och under! Älskar att man bara kan springa in i vattnet direkt efter man kört och svalka sig. Livet verkligen!

Jag lever och mår bra, enda anledning till att jag varit lite frånvarande är just för att jag inte känt mog motiverad till att skriva något när det varit så rörigt. Hoppas ni har förstående för detta och jag kommer inte låta detta stoppa mig på något sätt det lovar jag.

Hoppas ni alla mår bra ❤️


Hi my beloved readers! It was a while since I wrote a real proper blog post. There are many reasons for it but the biggest has been just about what I wrote a week ago with the Insurance Company, which totally got me down. Almost to the point that, thanks to those idiots, I feel like I want to hide and stop writing but I’ve had enough. I am. It going to let that stop the things I do and love to do.

I can more or less say that I live in Spain now. Or at least trying to make a living out of it. My biggest focus are here is arranging training camps and I have my first one on Sept 27th with a few people. So excited!
Here in Marbella you really need a car too get around and I have finally got my own long term rental car. At the moment I am staying a friends house until I get my own apartment when the peak season is over. Quite hard to find anything at the moment that doesn’t cost a fortune. 
My days here are like a dream I have always had. Not have to car about what day it is or even what time it is. I do my morning training by the beach house and then chill during the day and if I have time I do an evening session at Crossfit Marbella. I just enjoy living and being here doing what I love. Eating good food and hang out with great people. 

So that is a little post from to say that Hey I am still here. I’ve just been not that focused and motivated lately to write but that is changing. 

Hope you all are doing ok and have a great day! ❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *