Åk på träningsresa i Marbella

Jag har som sagt äntligen lyckats paketera ihop ett riktigt bra erbjudande så att Ni kan åka till Marbella och få uppleva allt jag har fått göra till en riktig bra peng. Träna på stranden, äta bra mat, besöka olika boxar och köra roliga Crossfit pass, äta lite mer bra mat, bo i vackra Benahavis i lyxiga fina lägenheter där utbudet av pool, träning och ännu mer bra mat kommer att finnas.Se mitt tidigare inlägg för att få en specifikation på vad som ingår genom att klicka HÄR

Mitt första Camp har jag planerat till den 27 September och då försökt lyssna på alla era önskemål om datum. Vet att det är super svårt att matcha datum så att det passar allas önskemål men det jag ville säga är att jag tar gärna emot önskemål via mail så att jag kan styra ihop fler datum. Då jag befinner mig här så är det möjligt att anordna dessa lite när som vilket är fantastiskt.

Pris för all inklusive Camp är 9950kr

Anmälan + info finner ni HÄR

Det enda ni behöver se till är att ta ett flyg till Malaga och befinna er här den dagen som Campet börjar, vi ordnar med upphämtning oavsett tidpunkt men det är bra att befinna sig här så tidigt som möjligt på utsatt datum. För frågor maila gärna mig på katti@nspirit.eu så lovar jag att besvara Er.


TRAINING CAMP WITH ME IN MARBELLA

As I have mentioned before, I am arranging training camps here in Marbella så that you guys can enjoy and experience the life and things I do. The package that I have is really good and extremely cheap and doing all of these stuff by your own would cost you the double if not more.

Imagine starting your morning with a training session on the beach everyday, eat good food, visit different boxes and do more crossfit sessions in the afternoon, eat some more good food, live in beautiful Benahavis in luxurious apartments with pool, fitness and even more good food will be served. Well you can have all of these in beautiful Marbella and to read about the specification of what is included and also see pictures of everything click HERE

My first camp is planned for September 27th and I have really tried to match all our your requests with dates. What I would like to say is that I am open for requests of upcoming dates for Camps that you guys wish for so I can plan more. Just send me a request by email –> katti@nspirit.eu

Price for all inclusive camp is 9950 SEK

Registration + info can be found HERE

All you need to do is ti get a flight to Malaga and be here on the first day of the Camp, we arrange pickup at any time, but it’s good to be here as early as possible on the set date. For questions, please email me at katti@nspirit.eu and I promise to answer you.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *