Jag finner inga ord

Förlåt för min tystnad här på bloggen. Det finns en stor anledning till det och det är vidriga jäkla försäkringsbolag och nämligen en av dom som jag vill hänga ut – LÄNSFÖRSÄKRINGAR!

För ca 2 veckor sedan så fick jag en utbetalning på mitt konto på ett belopp pengar som jag inte visste var det var ifrån men utifrån meddelandet på betalningen “Enligt brev” så gissade jag på att det var Länsförsäkringar, försäkringsbolaget som tillhör bilen jag hade hyrt när jag krockade den 6 Mars 2016.

Jag har fått besked om min invaliditet och det fick jag genom att jag själv fick ringa dom och fråga varför jag hade fått 17.000kr på mitt konto. Jag är skäms inte ett dugg för att uttala mig om detta för det här är det mest förnedrande jag varit med om. Jo det är nämligen så att killen jag pratar med berättar för mig att dessa pengar avser 3000kr för sveda och värk och resterande är för mina bestående besvär där deras så kallade medicinska rådgivare som han gärna ville kalla för expert också vilket vi alla vet är skitsnack har bedömt mina besvär med min fot till en invaliditet på 1 JÄVLA PROCENT!

Jag visste inte om jag skulle börja gråta, skrika eller skratta så jag gjorde allt samtidigt. Den ilska och vrede jag kände på samma gång har jag aldrig någonsin upplevt tidigare. Så som jag lider så var det som att någon spottade mig i ansiktet samtidigt som de skrattade åt mig, grävde en liten grav och tryckte ner mig levande i den graven och täckte mig med sanden och lät mig ruttna där och dö. Precis så kändes det. Det gjorde så ont i mitt bröst att det kändes som att jag brann inombords och det enda jag vill göra var att ta av mig kläderna och få luft.

Vet ni vad det värsta är? Att han säger till mig i telefon att dessa fantastiska medicinska rådgivare till experter har kikat på mina sociala medier och träningsvideos och fått hjälp av dessa att göra en bedömning.

FY FAN VILKEN FÖRNEDRING! FY FAN VAD ORÄTTVIST!

Så vet ni gänget, bara för att jag kan enligt en video göra en knäböj så säger den att jag är OK. Fy tusan vad orättvist detta är! Att jag under detta år jobbast arslet av mig för att ens kunna göra saker jag gör och gör dom trots att jag lider av smärta och stelhet för att jag vägrar bara sitta och ruttna i soffan, att jag slitit så hårt att inspirera andra människor till att inte ge upp oavsett vad och hålla humöret uppe så straffas jag nu för det för enligt några experter så ser jag så jävla glad och hel ut så inte fan tar man hänsyn till vad läkarintyget säger. Jo förresten, han sa att dom givetvis tar hänsyn till den men att de tagit hjälp av mina videos för att underlätta bedömningen.

Fy fan för er, era jävla kräk! Jag dör hellre än att acceptera detta. Jag är så jävla ledsen ni förstår inte, jag vill bara sluta med allt just. Bloggandet, instagram, kämpa….. Ja allt för jag får ju fan bara sota för det. Era jävla kräk!

Så detta är anledning till min tystnad, jag känner mig helt tom. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag vägrar acceptera detta. Är så vilsen och hjälplös. Där sitter en människa som inte ens är en läkare, som aldrig träffat mig och som inte har en jävla aning och sätter 1 procent på en person som knappt kan GÅ NORMALT! HUR???

Status är iallafall att jag har överklagat detta hos dom, kontaktat Folkets Ombud som ska driva vidare mitt ärende och även bett mitt försäkringsbolag IF göra en bedömning. Det sjuka är att jag fick 5% invaliditet på min vänstra handled som jag bröt för 4 år sedan av IF och den är inte ens i närheten av mina besvär på foten. LÅNGT ifrån nära. Och jag får 1 procent på en fot jag inte ens kan gå på…. Herregud! Är tom som sagt.

Bara för att jag vill att Ni ska se så tänker jag dela med mig av läkarintyget på mina bestående besvär. Notera att det står 0 grader på pronation när vänster foten har 20 grader, fy fan för er Länsförsäkringar!


Sorry for my silence here on my blog. There’s a big reason for it. About 2 weeks ago, I received a payment on my account for an amount of money that I did not know where it came from but from the message on the payment “According to letter” I guessed that was from the insurance company that belongs to the rental car I had the day of my car accident which is the company that will make the decision of my remaining disability on my ankle after 1 year. They didn’t even call me back after I have been chasing them for an answer for weeks now and I find this out by checking my account? Ridiculous! 

So I call them and this guy tells me that this money is for the 1 procent disability that they estimated it to from the paper from the doctor. 1 PROCENT???? I CAN BARELY WALK AND THEY GIVE ME 1 PROCENT?! 

I did not know if I should start crying, screaming or laughing so I did all of them at the same time. The anger and humiliation that I felt right at that moment is something I have never experienced before. I suffer badly everyday, you can’t even imagine and getting this statement from them was like someone split my body in pieces. It felt like someone buried me alive and my chest was burning of pain while I was talking to the insurance company. Do you know what the worst part is? That he tells that these amazing medical advisors which he also insured me was so called “experts”  have looked at my social media and training videos and got help from them to make an assessment of my remaining problems. ARE YOU FUCKING KIDDING WITH ME? So just because I can do a squat in a video, so it says I’m OK and don’t have any problems with my ankle. That is not fair!

So during this years when I have been working my ass off to even be able to do the things I do even though I do a lot of things with pain, I now get to suffer for it because it looks like I am fine through social media. The papers from the doctors days I am absolutely not fine, But the 1 min video on instagram says I am ok so that fucker of expert sets his own little statement on a paper when He in fact has no clue. The medical advisors aren’t even doctors!

I feel empty, sad, humiliated and just lost. I don’t want to blog anymore because of them because apparently showing that you are a fighter on social media does this to you. 

I feel empty……

5 Comments

 1. Victoris

  I am really sorry your situation turned out this shitty 🙁 I follow you because you motivate me in my own recovery process (broken tibia/fibula, can’t jump or run) and to hear that you’ve had such a “disadvantage” from motivating and inspiring others really brakes my heart. I hope you can still draw something positive from this situation (as you always seem to do) and return stronger!

  Greetings, Victoria

 2. Stört. Har 2% och fick 60′ för en skada i bröstryggen efter bilkrock, känner i vardagen men inte närheten av dina besvär. Överklaga och ös på!

 3. Hej! Följer dej på insta av den anledning att du ger så mycket inspiration. Inspiritationen försäkringsbolaget borde ta vikt av och ge stor eloge för dessutom. Tråkigt att behöva kämpa för men ge dem inte rätt.
  Fortsätt med ditt engagemang, träning, kost och liv. Så kul att följa dej!!!!

 4. Jag följer dig på instagram då jag tycker du ger inspiration och glädje. Du kämpar och sliter och vägrar en skada “invalidisera” dig utan du kämpar på trots värk. Detta borde försäkringsbolaget klappa händerna åt och betal ut MER pengar för…. För hur mycket skulle de betala om du gav upp; satte dig ner och sa “jag har ont; ge mig en rullstol”… VAD skulle det kosta!?! Så himla sur å arg jag blir att de alltid ska ta den snåla vägen; tröga nötter! Jag hoppas du orkar kämpa! ❤️ Styrkekramar!

 5. Stephanie

  Men skojar du eller?!?! Så för att du är en person som syns i media och visar din träning (och rehabilitering) så ska du inte få så mycket för att det verkar som om du inte har något problem? Kanske dom ska börja följa din blogg lite bättre isåfall! Du har ju flera gånger skrivit om din skada och hur du ser ut när du går och inte kan springa eller gå trappor! Och för att en tönt av en “expert” på ett försäkringsbolag kollar på din blogg snabbt och enkelt och hitta inlägg om att du står stilla och lyfter en stång, så är du bara 1% invalid? Undrar om dom lärde om det i skolan när dom gick sin expert utbildning – kom alltid ihåg att kolla instagram och bloggen till den skadade! Allt är ju exakt som det visas där! Fy fan vad vidriga dom är..

  Du är en jätte fin person som är otrolig duktig på att tänka positivt, sprida glädje och skratt och försöka att se det bästa i situationer! Inte ge dig – stå på och klaga tills du blir blå! Skicka dina inlägg ang din fot till tönten som skrev brevet och fråga om “experten” hade med dom också i sin bedömning!

  Inte ge upp! Kom i håg att du har många som stödjer dig! Detta ska du vinna!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *