Marbella Camp

Som ni vet så gillar jag att resa och då helst till en varmare plats och samtidigt kombinera solsemester med träning och det senaste året har jag gjort väldigt mycket utav det. Redan förra sommaren så kombinerade jag och några vänner till mig ihop en egen träningsresa till Marbella som kom att bli en av de två bästa veckorna i mitt liv och sedan dess så blev jag helt förälskad i just Marbella.

När det kommer till träningsresor som finns idag så har jag själv alltid tyckt att dom är lite överpris och att jag som ändå är så kunnig i den sporten jag själv utövar, känner inte riktigt för att betala dom summorna som erbjuds utan kombinerar ihop mina egna då jag lärt känna mycket människor med tiden som kunnat hjälpa mig med detta. Så vad jag har gjort nu under de senaste veckorna är att fixa och dona och lyckats kombinera ihop ett eget paket som jag vill erbjuda Er kära läsare.

SÅ KOM TILL MARBELLA och lev mitt liv och träna och häng som jag gör tillsammans med mig. Hur roligt låter inte det? Och det behöver inte alls kosta så jäkla mycket ska ni veta och jag har kombinerat ihop ett paket där precis ALLT ingår.

Vad som kommer att ingå i mitt paket

 • Boende i lyxiga lägenheter i Benhavis/Marbella (kök, vardagsrum, terass, badrum, sovrum, tillgång till pool och massa annat på plats. Finns även en rigg så man kan köra Crossfit på plats)
 • Transfer till och från flygplatsen
 • Frukost, lunch, middag + snacks + vatten + proteinshakes + frukt
 • Träning – Vi kommer att köra träning varje dag och då 2 pass om dagen på stranden vid Beach House Marbella, Crossfit Marbella, M13 Gym, Yoga, Vattensport, Mountain bike längs bergen, Mikes Gym och köra deras välkända tuffa hinderbana och combat zone (mycket strongman och Crossfit inspirerat) etc. All tränings är planerad och proffsigt styrd av tränare på plats. Jag kommer även att delta
 • Transport till/hem på alla träningspass eller aktiviteter vi gör.

Ja allt ingår så att ni inte ska behöva spendera något alls när ni är på plats. Det enda som behövs är flygbiljetten hit och hem och det finns att köpa väldigt billigt via tex Norwegian eller Primera Air. Min tanke med detta har varit mycket att jag vet att det är rätt svårt att först och främst ens veta vart man ska åka om man vill åka på en träningsresa, vilka ställen ska man träna på? Hur hittar man ens strandträning som är så underbar som här vid Beach House Marbella som för övrigt inte går att bara besöka och träna då det är privat och något vi som känner ägarna och de som har de gör mest  tillsammans. Vart ska man äta riktig bra mat? Här kommer ni få vällagat och bra mat. Ett engångsbesök som gäst på tex Crossfit Marbella kostar 20 euro, tänkt dig att komma hit och köra 2 pass om dagen och betala det varje gång? Själva boendet Ni kommer att få bo på tror jag är rätt omöjligt att boka separat för det priset som hela campet kommer att kosta. Jag har verkligen kombinerat ihop så Ni kan få ha det bästa och inte betala överpris, precis som jag själv alltid gjort när jag reser.

Så till den stora saken, jag vill samla intresse först anpassa allt efter Er med datum osv. Det går att få till ett camp redan i September om man så vill.  Priset för hela paketet kommer att ligga på 9950kr och då är en 5 dagars camp. man checkar in på en Onsdag och ut på Måndag tex. Vill man själv kombinera detta och stanna längre på semester går det att ordna också. Vi kan lösa det mesta här åt er med både boende och träning.

Så om du är intresserad av att ha den bästa tiden i ditt liv i Marbella, få riktig grym träning på platser som du säkert intre skulle hitta själv, åka hem solbränd, träffa nya roliga människor, äta riktig bra mat och få bo på en av de finaste platserna i Benhavis så tveka inte på att maila mig så berättar jag mer –> katti@nspirit.eu och jag lovar Er den bästa tiden ni någonsin haft! Jag kommer själv vara med och delta och göra allt med Er. Så himla skoj!

Här är lite bilder från det som kommer att ingå.


As you might know by now, I love to travel, and preferably to a sunny place with a beach, and at the same time combine sunbathing with training and the last year I have spent most of my vacation doing just that. After last summer I completely fell in love with Marbella after being here with a few friends of mine on our own combines Crossfit Camp at Mikes Gym. 

I have always found the training and fitness camps that exist today a bit over priced and since I find myself very knowledgeable and experienced in Crossfit and training overall I haven’t found it very attractive to pay that much for a camp when I know I can do it myself both good and for less money. And since I have traveled so much and met so many new people, I have found a way to be able to start offering camps to other that I myself arrange. Great huh?

So by that I am saying, You can now travel to Marbella and train with me and live my life for a few days. So I am more or less saying that I am now offering training camps in Marbella. Camps that will give you the best time of your life!

What will be included in my package?

 • Accommodation in luxury apartments in Benhavis / Marbella (kitchen, living room, terrace, bathroom, bedroom, access to pool and lots of other things on site. Also there is a rig for crossfit by the apartments)
 • Transfer to and from the airport
 • Breakfast, lunch, dinner + snacks + water + proteinhakes + fruit
 • Training – We will do 2 sessions per day at Beach House Marbella, Crossfit Marbella, M13 Gym, Yoga, Water Sports, Mountain bike, Mikes Gym (the assault course). All training is planned and professionally managed by a coach in each place. I will also attend
 • Transport to / home at all workouts or activities we do.

Yes, everything is included so you do not have to spend anything when you arrive. This is to give you the best experience ever! All that is needed is flight ticket that you will have to book on your own. Norwegian and Primera Air has really cheap ones! My whole idea with this is that I know that it is really hard to do this on your own. First of all it would cost more but also because I know that when you travel somewhere it is hard to know where to go and so on. And also, the beach workouts is not something that is offered otherwise to people, it is a private area so that makes it very unique. The price for the accommodation itself for 5 days if you would have booked on your own would cost almost the same as the entire camp. One session at Crossfit Marbella costs 20 euro, 1 day at Mikes Gym costs 20 euro. Transfer to and home from all the places, the food, yeah I can go on forever. I’ve really combined so you can get the best and do not pay overprice, just as I always do when I travel.

So now to the point. I want to see how the interest looks like for these camps and then adjust the dates and so own for your needs. So if you are interested in having the time of your life, come to Marbella and get a great workout, go home happy and with a tan, meet great people and laugh, eat good food. Please email you interest then to –> katti@nspirit.eu and I will tell you more.

The price of this camp will be 9950 kr. 

Here are some pictures of what will be included.

Sovrum i en av lägenheterna i Benhavis

Fullt utrustat kök med disk och tvättmaskin, kaffebryggare och även espressomaskin. Matdel samt vardagsrum

Privat terass med fantastisk havsutsikt

Yoga delen

Crossfit delen med havsutsikt vid lägenheterna i Benhavis

Poolen (en av flera)

Strandträning på Beach House Marbella

Maten på Beach House Marbella där vi kommer att äta vår lunch. Ni kommer bli serverad riktig bra mat här!

2 Comments

 1. Kendra Merryman

  Interested in learning more! I live in then US and would love to learn more about location and cost in US — thanks!

  1. Katti Houshmandfar - Crossfit

   Hi Kendra,
   Thank you for your interest.
   The cost for the camp is approx 1227 US dollars and it is located in Marbella which is in Spain. The flight is not included which you arrange yourself and ut is to Malaga airport.
   let me know if there is anything else I can help you with.
   Best Wishes!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *