Resultat av PRP-behandling

Inlägg i samarbete med Nordic Hair Clinic 

Det var 7 månader sedan nu som jag gjorde min första PrP-behandling för håret på Nordic Hair Clinic och nu 5 behandlingar senare så vill jag dela med mig av mina resultat till Er. Det är säkert många av er som har undrat hur det har gått och ja, det har gått superbra och jag har fått riktigt fina resultat och det kommer definitivt komma mer också då jag gjorde min sista behandling i mitten på Maj.

För Er som inte vet vad PrP-behandling är så kan ni läsa mer om det i mitt tidigare inlägg genom att klicka HÄR

Det som är viktigt att veta är att detta är en metod som tar TID så du får inga resultat över en natt då det är hår som ska växa från rötterna. Lider man av håravfall eller tunt hår som jag gör så rekommenderar jag det starkt då det är en fungerande metod världen över.

Varför jag valde Nordic Hair Clinic är för att de är ledande i Sverige inom dessa behandlingar och gör 20 tals injektioner per dag, så ni kan matematiken och kan lista ut hur många de har utfört under deras verksamma år och dessutom blev jag så väl omhändertagen på plats så det gjorde det lilla extra.

Utan att babbla i all oändlighet så får före efter bilderna tala för sig själva. Jag vill även poängtera att jag har löshår i mitt hår just nu men det är inte det jag vill att ni tittar på utan det är rötterna. 

Jag har fått möjligheten att ger Er kära läsare en rabattkod där ni får 500kr rabatt per behandling genom att uppge CFKATTEN som är giltig till sista September. Ord.pris på Nordic Hair Clinic är 4300kr och det jag kan nämna är det är billigt för att vara en PrP-behandling. I USA tex så får man betala ca 1000-1500 dollar per behandling. Jag tycker att det är verkligen värt om man lider av tunt hår och jag är så glad över mina resultat.

Tack Nordic Hair Clinic för att ni har fått mig att känna mig fin i håret för en gångsskull med tanke på min historik.

 
 

 Otvättat hår till höger

Nytvättat hår till höger 

3 Comments

 1. Hi! Results of the treatment are so impressive that I have to ask do you know if that could work to genetic hair loss? I have quite thin hair especially on top of the head and one specialist said when I was a teenager that I’m going to be bold on my crown in my forties. I’m 28 now and I have been looking some ways to save my hair. I live in Finland so I haven’t yet explored do we have something equal here. But your results looked so awesome that I just had to ask 🙂

  1. Katti Houshmandfar - Crossfit

   Hi Sofia!
   From what I have heard is that PrP dont help if it is genetic. But the best thing is to do a consultation always so that they can have a look at you scalp. That is what they did with my scalp, with a microscopic camera.
   Hope you find something that helps you.
   Love!

 2. shirleygifford

  Hello! Impressive results. The hair looks great.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *