Marbella

Vart ska jag börja, det har varit en underbar vecka i Marbella och jag har varit tyst här på bloggen med flit. När man driver en blogg så har man aldrig riktigt semester ifrån den och det är ett val man valt att göra själv men ibland så kan den ta över lite och då tycker jag det är så viktigt att stanna upp och reflektera kring vad som är viktigast för en och för mig handlade det om att njuta av varenda sekund och inte behöva tänka på att uppdatera bloggen. För det kan vara en stress ibland. Så innan jag åkte så bestämde jag mig för att ta semester från bloggen också och njuta av tiden i Marbella då det endast var en vecka.

Så jag hoppas ni förstår mig.

Hur har vi haft det då? Alltså GUD vilken underbar vecka det har varit. Jag har haft så roligt att jag kikar på en biljett tillbaka för att smida lite framtidsplaner. Ni vet den där drömmen jag alltid haft att leva i ett varmt land?

Vi bodde hemma hos två vänner till mig som jag faktiskt aldrig hade träffat förrän vi kom fram men det är våra ambassadörer via Northern Spirit som bor i Marbella, Fernando och Nicky. Jag och Terese fick ett eget rum i deras fina stora lägenhet. I Marbella behöver man verkligen bil om man vill kunna vara fri och ta sig överallt så det hyrde vi via Marbesol och plockade upp på flygplatsen. Så hyr bil om ni ska resa hit! Vi hann göra 1 besök på Mikes Gym som ligger i Cala de Mijas och då passade vi på att hänga där över hela dagen för 20 euro. Vill man bara gå på ett pass kostar det 10 euro. Där gjorde vi hela hinderbanan, hängde vid poolen och åt lunch och sen vid 17 tiden körde vi ett crossfit pass själva i boxen. Älskar denna plats verkligen.

Resten av veckan så hängde vi på dagarna vid stranden som ligger vid Elviria och då vi Beach House Marbella. Jag hade genom Pamela kommit i kontakt med Jon Reed som håller till där på dagarna och har tillsammans med Beach House gjort sin egna lilla box på stranden så varje dag joinade vi dom i deras träning runt 11 tiden. Efter träningen så hängde vi där och solade och badade och njöt av semestern. Sen runt 18 tiden så tog Jon oss till olika boxar för ett andra pass och det blev oftast Crossfit Marbella som vi åkte till. Riktigt grym box och fina människor.

Vi hann med en utekväll i Puerto Banus och då dansade vi loss till 7 på morgonen. Jag är verkligen för gammal för att festa så det tog kål på mig verkligen. När man är på en resa där fokus är träning och bad så har man knappt någon energi på kvällen till att göra annat än att äta och somna typ och det är lite så jag gillar att ha det på mina träningsresor.

Marbella är verkligen en plats jag blivit kär i, den erbjuder precis allt jag vill ha och det bästa är att det är inte så dyrt att leva och må bra här (förutom i Puerto Banus då da) och jag håller på som sagt att styra upp en rolig grej som jag kommer berätta om väldigt snart när allt är på plats. Jag reser och tränar på så många trevliga ställen och har varit med om en del träningsresor och vill så gärna kunna dela med mig av detta till fler.

Här får ni lite bilder från vår vecka


MARBELLA

I don’t know where to begin, it has been a wonderful week in Marbella and I haven’t updated my blog during this week on purpose. When you have a public blog you never really have “vacation” from it and that is a choice you do when starting a blog and especially if you have a bigger one. But sometimes it may take over and then I think it’s so important to stop and reflect on what’s most important for One and for me it was about enjoying every second and not having to think about updating the blog. It can sometimes be stressful when you are busy all day with activities and you know that you haven’t updated. So before I decided before I left to take a pause ans enjoy my vacation since it was only for a week.

So I hope you understand me.

So how was the trip? AMAZING in so many ways and I have plans to go back this week or so since I loved it so much. You know that dream I’ve had to live someplace warm? Well yes, I am trying to make some plans for my future to make that happen. 

We stayed at my friends place for the week, friends that I had never met until we arrived but it is our Northern Spirit ambassadors who lives in Marbella, Fernando and Nicky so it felt like I knew them already. Me and Terese got our own room in their nice big apartment for the week. In Marbella you really need a car if you want to be free and get around easy so we hired via Marbesol and picked it up at the airport when we landed. So rent a car if you are going to travel here! We made one visit to Mikes Gym located in Cala de Mijas which is this amazing place up in the hills for the one who loves training and getting dirty. I was there last year for 2 weeks with friends and loved it! At Mikes you can drop by for 1 session for 10 euro or stay the whole day package for 20 euros which we did. We did the Saturday slaughter in the morning (the whole OCR) had some lunch and chilled by the pool and then followed by an evening Crossfit session at 5pm. A great day!

For the rest of the week we spent the days at the beach located at Elviria and hung out with some friends that runs Beach House Marbella. Jon Reed and co made our week the best here really and we got to join their session held on the beach everyday. After the training, we spent the day there by the beach club and then around 6 pm Jon took us to different boxes for a second session and most of the time we did it at Crossfit Marbella, a great box here. 

We spent one night in Puerto Banus partying and danced until 7 am. I’m really too old to party that is for sure. When you are on a trip where the focus is on exercise and bathing, there is hardly any energy in the evening to do other than eating and falling asleep and it’s a bit so I like to have it on my training camps. 

Marbella is really a place I fell in love with, it offers just everything I want and the best part is that it’s not so expensive to live and spend your time here (except in Puerto Banus) I am making some fun plans that I hope I can share with you soon so that you guys can also enjoy this as much as I do. Training in Paradise!

Stay tuned!

XX

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *