Smarriga proteinpannkakor

Jag lovade ett recept efter helgen och det ska ni få, för detta var bland de godaste proteinpannkakor jag har gjort och ätit. Oftast när man använder färdig mix eller proteinpulver i pannkakor så kan det lätt bli väldigt torrt och därför brukar jag behöva tillsätta en del saker som tex banan osv för att få den saftig. Men denna mix från FAST var bland de bästa jag har testat. Jag mixade pulvret endast med kokosmjölk och det blev så saftigt och gott och även smaksatt. Pannkakorna smakade lite sött vilket jag gillar!

Så vill ni ha en riktigt god färdig mix med hög proteinhalt och som är nyttig för att göra pannkakor så rekommenderar jag er att testa denna. Ni finner mixen HÄR, verkligen en ny favorit!

1 skopa (finns skopa i mixen) blandat med 1,5 dl kokosmjölk och sen stekte jag dom på mellanvärme i kokosolja. Stek ca 1-2 min per pannkaka. Det är bara att kika när dom får en sådan där gyllenbrun färg. Och den första pannkakan brukar alltid se lite konstig ut i pannan, vet inte varför det är så haha. 4 amerikanska pannkakor fick jag till av en sats toppat med lite bär bara. Så gott!


I promised you a recipe of the pancakes after the weekend and here it is. A very simple one and omg it was one of the best protein pancakes I have ever made or tasted. Normally when you use a pancake mix or protein powder for your pancakes it can get a bit dry so I always have to add things like banana or something to make it a bit more moist. But this one did not need anything except coconut milk and viola!. The mix that I used is from FAST and is a very high proteinmix with less carbs and no sugar but it tasted sweet and yummy anyway. Amazing!

I mixed 1 scoop (there was a scoop in the mix) with 1,5 dl of coconut milk and fried them in coconut oil for like 1-2 min or something. Served it with some berries, that is all. Did not need anything else because the mix is so tasty.

So I really recommend this mix, my new favorite! You can find it HERE

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *