Kosttillskott som gör dig snabb

Inlägg i samarbete med FAST

Jag har fått möjligheten att göra ett samarbete med FAST Sverige vilket är ett kosttillskott märke som smugit sig fram den senaste tiden på den Svenska marknaden och några av er kanske har testat och sett deras proteinbars först och främst för det är något jag både sett och testat sedan tidigare och riktigt goda. Ni vet den där smaken man känner i munnen efter en tugga när man inte riktigt vill tro på att en sådan god bar kan innehålla det den innehåller och är säkert proppad med socker vilket den inte är känsla? Ja precis den!

I min vardag så är kosttillskott en stor del och en väldig viktig del också och därför gillar jag att testa nya saker och hittar jag en favorit så håller jag mig till den tills jag hittar något som bevisar sig vara godare och bättre. Så funkar vi människor med det mesta och jag tycker det ska bli riktigt kul att få testa lite nya tillskott från FAST speciellt deras Reco 2 efter träningen. Till min frukost är jag helt frälst i att göra mina protein bowls ni vet och då använder jag proteinpulver och testade den med jordgubb smak och jösses vad gott så den är definitivt godkänd av mig. Till helgen kommer jag lyxa till frukosten och göra proteinpannkakor med pankaksmixen från FAST så ett recept lovar jag er efter helgen.

Och jag måste bara tipsa er om dessa NIX bars, alltså ni måste bara testa en till kaffet. Det är en knaprig och ljuvlig dröm utan överdrift. Förutom de produkter jag nämnt ovan så finns det även INTRA som en “during workout” med aminosyror och det är något jag alltid dricker under träningspass. För dom gånger som man vill få i sig mellanmål i form av en proteindryck eller tex efter träningen kan det vara gott med en shake så finns det färdiga proteindrycker också eller tex deras smoothie dryck. Som sagt, utbudet är stort!

Vill ni läsa och se mer om dessa produkter så kika in på HÄR. Dom har ett riktigt stort utbud och jag personligen tycker att dom lyckats med utseendet och de fina färgerna på alla burkar. En detalj jag verkligen uppskattar!

Protein bowl gjord på Whey + jordgubb mixad med vatten och blandade frusna bär, toppad med chiafrön, hallon, kokosflingor och lite nötter.


Denna knapriga och ljuvliga proteinbars jag pratade om i smaken crunchy peanut är ett måste att testa!


In collaboration with FAST Sweden.

I have had the opportunity to collaborate with FAST Sweden which is a nutritional supplement that recently appeared on the Swedish market and some of you may have tested and seen their protein bars, I sure have seen them and tried them before and really like the taste. You know the taste when you can’t believe that the bar is as healthy as it tastes? Yes that feeling!

Supplements are huge part of my everyday life and important for my training and therefore I like to try new things and if I find a favorite I will stick to it until a find a better one. I am really looking forward to add the Reco 2 from FAST which is something that I haven’t been taking before and this is a post workout supplement with carbs which is exactly what you need after a session. after training. For my breakfast, I am quite addicted to protein bowls and I always use whey protein in my bowls and tried one with the Whey + Strawberry and it was perfect! This weekend I will make protein pancakes with the pancake mix from FAST so I promise a recipe after the weekend.

And I just have to tip you about these NIX bars, so you just have to try one with your coffee. It’s a crunchy bite of heaven! In addition to the products I mentioned above, there is also INTRA  that you take during your workout (pure amino acids) and that is something I always drink during exercise. For those times when you want to have a quick but healthy snack they have already prepared protein shakes and protein smoothies. Well they have a lot of stuff to offer as you can see and the are all yummy. 

Do you want to read and see more about these products so check out www.fastsverige.se. They have a really wide range and I personally think the colors on the boxes makes everything looks nicer which I appreciate a lot. 

Feel really excited to have these products added to my supplement list. Thank you FAST!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *