Vinprovning på vingård 

Jag fick avsluta min semester här på bästa sätt och det var på detta fantastiska ställe – Pearmunt Cellars som är en vingård ca 45 min med bil bort från Reston där vi bor i Virginia. Det här är helt sjukt men denna vinprovning kostade 15 dollar per person och då fick vi testa 10 olika viner och vara på denna mysiga vingård i 4 timmar. Det skulle aldrig hända hemma i Sverige, det hade man fått betala minst 700kr för. Dom tillverkar all vin på gården och det var så himla mysigt för det satt massa sällskap ute vid trädgården och drack vin och åt ostar och njöt av solen och lugnet.

Är ni någonsin i detta område så får ni inte missa detta. Det finns tydligen fler sådana här ställen i Virginia till bra pris.


WINE TASTING AT PEARMUNT CELLARS

I got to finish of my vacation in the best way ever and that was at this place – Pearmunt Cellars and wine tasting with some friends. It was about 45 min drive from Reston where we live and it was this beautiful and cozy wine yard where we got to try 10 different wine for only 15 dollars per person. You had to be 6 persons to make that reservation and it was so worth it. In Sweden you would never ever fint a wine tasting for this price or that even looks like this one. So quiet and cozy and the weather was perfect. So we started by trying out the different wines and then after we bought a bottle and just sat in the yard eating crackers and cheese with it. I could not ask for a better way to end my vacation. 

So if you are ever in this area you cant miss this! 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *