Midsommar i USA

Midsommar fick firas på en Lördag här i Virginia då ja ingen i USA förutom svenskarna firar midsommar och alla jobbar på Fredag och vi var bjudna hem till några kompisar till Pamela som är svenskar som hon träffat här. Första gången jag någonsin klagat på värmen på midsommar liksom. Det var så varmt och första stunden lite jobbigt att sitta ute haha.

Massa god mat, jättefint och mysigt sällskap, gott vin, helvetes jäkla mycket efterrätt och sen blev det hemgång mot kvällstvisten. Ingen sådan där parta hela natten kväll för oss, vi är för gamla för det känns det som. Käringarna Pamela och Katti som slocknar innan festen börjat typ.

Här får ni en liten bildbomb, alltså det ser ju typ ut som att vi är i Sverige eller hur?


Swedish midsummer in US

I got to celebrate Swedish Midsummer here in Virginia and we normally celebrate this the last Friday in June but since everyone is working here we planned on Saturday instead. Midsummer is like the most bright and clear day in Sweden where the sun actually never sets in most parts of Sweden. The weather back home is never trust worthy and from what I can remember it has been raining the last years. So this was actually the first time I have complained about the heat during midsummer haha. Even though it was one of the cooler days here it was so hot and sweaty. But I am not complaining. This year we were invited to a friend of Pamelas who are from Sweden that she met here somehow (don’t remember how exactly they met) and we were at this beautiful house and everything was just perfect.

So we had a lot of food, great company, a lot of desert, some wine and beer and then the evening ended around 8pm for us. I am to old for partying all night kind of stuff you know. A perfect day sort of. Here are some pics.

2 Comments

 1. Tycker du e kanon fin å en stor inspiratör 🙂 .. Måste fråga vart klänningen kommer ifrån, så fin ;-).
  Fortsatt trevlig sommar 🙂
  Med vänlig hälsning
  Maria

  1. Katti Houshmandfar - Crossfit

   Hej Maria!
   Denna köpte jag i USA på Target 🙂
   Förlåt för så sent svar jag missade denna kommentar totalt
   Kram och glad sommar på dig

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *