3 månders resultat med PRP-behandling

Håravfall är ett känsligt ämne och oftast något man skäms över och vill inte blotta med eller prata om. Vi försöker dölja det så gott det går men innerst inne mår man så dåligt av det. Jag vet för jag är en av dom och har dolt det i så många år bakom löshår som förstört mitt hår ännu mer. Jag vet inte riktigt vart det började men jag vill tro att det gjorde det när jag fick ätstörningar då jag minns jag att jag hade så tjock hår i tonåren. I somras mådde jag som sämst gällande mitt hår, herregud vilket skicka det var i och då tipsade min mamma mig om PRP-behandling så jag började googla och läsa om det och hittade Nordic Hair Clinic som är ledande inom PRP behandlingar i Sverige. Dom har en klinik både i Stockholm och Göteborg, perfekt!

Jag gjorde min första PRP behandling den 29 oktober och jag gjorde min fjärde behandling idag. Bilderna gick vi igenom idag och det var så himla häftigt att se vilka resultat jag har fått. Efter bilderna är tagna 27 jan. så det är exakt 3 månader mellan bilderna. Vad jag vill säga också är att denna behandling är något som man måste ge TID. Det sker inte över en natt, det är hår som ska växa från rötterna. Vi kommer ta fler bilder nästa gång då det gått 4 månader i då i fler vinklar också

Jag har känt att mitt hår mår mycket bättre och att hårbotten känns friskare och fluffigare men när jag fick se före och efter så insåg jag verkligen att jag fått resultat. SÅ HIMLA GLAD!!!! Ibland blir man lite blind när man ser sig själv varje dag i spegeln men när man får se det såhär med bilder så får man verkligen svart på vitt hur mycket effekt det har gett.

Jag har bokat 1 behandling till vilket blir min femte behandling och sedan får vi se hur det ser ut då. Vill ni läsa mer om vad PRP är och hur det går till så kan ni läsa mitt första inlägg om det HÄR

Hänt mkt på sidorna samt att man ser väldigt tydligt hur min mittbena “smalnar” av och ännu bättre kommer det att bli!

Skärmavbild 2017-02-07 kl. 09.44.03Skärmavbild 2017-02-07 kl. 09.50.55Skärmavbild 2017-02-07 kl. 09.59.21

RESULTS AFTER 3 MONTHS OF PRP

Hair loss is something that could be a very sensitive subject for the people who suffer from it and we all try to cover it as well as we can and rather not talk about it since we are ashamed. I know cuz I am one of those people. I remember having so thick hair when I was a teenager but I think it was somewhere from when I got eating disorders that it all happened. And then I tried to cover it up with extensions that I have been doing for so long now and it gets even worse with that. Last summer was the worst one ever and my hair was in so bad shape that not even extensions helped. I didn’t have any hair to put the extensions on! So I had to do something and my mother gave me a tip on PRP treatments also known as Vampire treatment. If you want to read more about what it is here is the post from my first treatment where I write more about how it is done –> https://kaatti.myshowroom.se/2016/11/05/prp-behandling/

So I started google and read more and found Nordic Hair Clinic in Stockholm which is one of the leading clinics in PRP in Sweden. I am so happy that I found this place. I started my first treatment on October 29th and I did my fourth today. The before pics are taken on the 29th Oct and the after pic was taken on Jan 27th. It is exactly 3 months between and the results are amazing. 

Sometimes it is hard to see it yourself cuz you see yourself everyday in the mirror and get use to you look. But when you put it in pictures like this, OMG! I AM SO HAPPY!

I have my fifth treatment booked in 1 month just before I travel to Thailand and then we will see the results and if I am going to do more. Best investment I have ever done!

2 Comments

 1. evelina jalldeus

  Har du även gjort någon efterforskning om vilka som ligger bakom Nordic Hair/Nordic Clinic/PRP Kliniken? Är ju inte en, två eller 5 konkurser de har bakom sig utan även personlig konkurs (Mats Stolt). Jag har varit kund hos dem och att ha blivit lurad är ingen underdrift. Därför gjorde jag lite sökningar och kom ganska lätt fram till hur allt går till. Ingen F-skatt, ingen bokföring, stora skulder.

  1. Katti Houshmandfar

   Hej Evelina,
   Oj jag vet faktiskt inte hur jag ska svara på din fråga för ja ärligt så är inte sånt så himla relevant för mig just för att det påverkar inte direkt resultat av själva behandling just om hur de sköter sin bokföring. Hoppas du förstår vad jag menar 🙂 ? Tråkigt att du känner att du blivit lurad och hoppas att ditt löser sig för det bästa för alla.

   Ha en bra dag <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *