Sista dagen Spanien

Åh det känns så himla tråkigt att vi alla ska åka hem imorgon, har haft lite ångest de senaste dagarna för det. Men att komma tillbaka hit och stanna ännu längre är ett definitivt nästa sommar.

Idag är vår sista dag i Marbella, imorgon flyger vi hem vid 11 tiden. Jag har tränat precis varje dag under denna resa och gått upp väldigt tidigt varje morgon så idag valde jag att sova ut till frukosten och sen åker vi alla till stranden och njuter av den sista solen. Eftersom detta är en träningsresa så har vi spenderat mer eller mindre all tid här på Mikes Gym men ikväll klipper vi navelsträngen och åker in till Marbella stad och äter middag tillsammans.

Jag har så mycket bilder och video som jag vill dela med mig men internet här är som sagt katastrof så det får bli när jag kommer hem för jag kämpar med dom få bilderna jag får upp på bloggen.

Nu frukost, detta får vi varje morgon. Buffé som vi kan plocka massa gott.

// Today is out last day here in Spain and feels so sad and actually I have been a bit anxious to leave the last couple of days. But we will be back here next summer for sure and then stay for longer time. This has been by far the best training trip ever.

I haven’t have any day of rest from training here, 2 season every day for 13 days and this morning I just couldn’t wake up early and decided to sleep. I have so many pictures and fun videos from this place that I would like to share with you but the connection here is a totally disaster so I can’t upload a thing. 

Now it’s breakfast time and then a few hours by the beach and then our last Workout session together.


Och igår en en öl hihi, semester!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *